Råvarene
kirsty-hughes-109630.png

Driftsansvarlig

 
 
 

Vi søker en driftsansvarlig!

Råvarene er Norges første Zero Waste-kolonial som selger matvarer og husholdningsartikler emballasjefritt. Vi er på jakt etter deg med handlekraft som vil være med på reisen mot et renere Norge. Råvarene søker en driftsansvarlig som skal drive butikken videre på fundamentet som allerede er skapt.

Er du kremmeren vår?

Vi ser etter en person med teft for butikk, salg og marked som evner å lede en stab av frivillige samt kommersialisere Råvarene ytterligere. Driftsansvarlig har ansvar for daglig drift og rapportering til styret. Du har ikke klutenallergi og er villig til å ta et tak i butikken. Bakgrunn som kremmer og anlegg for å opprette gode systemer er blant de kvalifikasjonene som vil bli vektlagt. Om du har god orden, erfaring med logistikk og innkjøp og blikk for sunn forretningsutvikling er det en lovende start.

nye høyder

Råvarene er i etableringsfasen med ekspansjonsplaner og et mål om å bli den råeste avfallsminimerende aktøren på markedet. Vi har kommet langt med vår bakgrunn i økonomi og grafisk utforming. For å løfte Råvarene til nye høyder søker vi deg som vil være med på eiersiden, er god på daglig drift og har mulighet til å jobbe med minimal lønn frem mot suksess.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass hvor vi sammen kan endre måten vi handler på. Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Anita Bui på telefon 976 38 942.

Søknadsfrist: 15 oktober 2017, kl 23:59

Send søknad og CV fortløpende til info@raavarene.com. Vi ser frem til å møte deg.