Råvarene

Event

 
Back to All Events

Organic Soup Company

Gi en opplevelse til jul! Vinneren av dagens trekning får to gratis og valgfrie supper fra Organic Soup Company. Våre venner har nylig åpnet, og vi lurer på om du visste at Organic Soup Company har åpnet i Marken 20? Svar Ja/Nei innen kl 18.00 i dag og tagg 2 venner for å bli med i trekningen. Ta gjerne med beholder om du tar turen for å fylle på med deilig suppe! Ha en souper dag

Her i Norge kastes 100.000 tonn plastemballasje hvert år, tilsvarende vekten av ca. 70.000 biler*. La oss gjøre noe med det! Vi vil dele en måte å skape undring, forståelse og glede til nære og kjære med helt rå presanger i Råvarenes Julekalender. Hver dag fra 1. til 24. desember åpnes en luke der du kan vinne flotte plastfrie produkter til hverdag, trening, jobb og/eller reise.

For å delta: Lik Råvarene på Facebook og/eller Instagram og delta på konkurransen som legges ut. Svarene må inn før kl 18.00 og vinneren trekkes samme dag**.

* kilde: Unwrapped Arendal
**Premiene hentes før 15 januar 2017 i butikken i Skostredet 5 i Bergen og kan eventuelt plukkes opp av/gis til familie, venner og kjente.

Earlier Event: December 1
Zero Waste Kit
Later Event: December 3
Joco kopp