Råvarene

Event

 
Back to All Events

Stålmatboks XL

En de nyeste produktene i butikken! Ettlags stålmatboks med en praktisk og lett snackboks. Den er laget av 100% stål og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Super å ha med i vesken eller sekken, på tur, skole eller på jobb.

Vi ønsker inspirasjon fra deg og lurer på hva du hadde av god nistemat denne uken eller kan anbefale! Vi trekker en heldig vinner.  

Verdi 349,-

Her i Norge kastes 100.000 tonn plastemballasje hvert år, tilsvarende vekten av ca. 70.000 biler*. La oss gjøre noe med det! Vi vil dele en måte å skape undring, forståelse og glede til nære og kjære med helt rå presanger i Råvarenes Julekalender. Hver dag fra 1. til 24. desember åpnes en luke der du kan vinne flotte plastfrie produkter til hverdag, trening, jobb og/eller reise.

For å delta: Lik/følg Råvarene på Facebook og/eller Instagram og tag 2 venner for å delta på konkurransen som legges ut. Svarene må inn før kl 18.00 og vinneren trekkes samme dag**

*kilde: Unwrapped Arendal
**Premiene hentes før 15 januar 2017 i butikken i Skostredet 5 i Bergen og kan eventuelt plukkes opp av/gis til familie, venner og kjente

Earlier Event: December 3
Joco kopp
Later Event: December 5
Tannpleiekit