Råvarene

Event

 
Back to All Events

Tannpleiekit

Vi har satt sammen et tannpleiekit for minimalisten! Du kan vinne tanntråd, Hydrophil tannbørste og tanntabletter i aluminiumsboks.

Denttabs har brukt 7 år på å komme frem til de effektive tanntablettene som du tilføyer litt vann for så å pusse tennene på vanlig vis.

I butikken har du valget mellom å få de med eller uten fluor. Hva tenker du er best? Vi trekker en glad vinner av dette supre plastfrie kittet!

For å delta: Lik/følg Råvarene på Facebook og/eller Instagram og tag 2 venner for å delta på konkurransen som legges ut. Svarene må inn før kl 18.00 og vinneren trekkes samme dag*

Her i Norge kastes 100.000 tonn plastemballasje hvert år, tilsvarende vekten av ca. 70.000 biler**. La oss gjøre noe med det! Vi vil dele en måte å skape undring, forståelse og glede til nære og kjære med helt rå presanger i Råvarenes Julekalender. Hver dag fra 1. til 24. desember åpnes en luke der du kan vinne flotte plastfrie produkter til hverdag, trening, jobb og/eller reise.

*Premiene hentes før 15 januar 2017 i butikken i Skostredet 5 i Bergen og kan eventuelt plukkes opp av/gis til familie, venner og kjente

**kilde: Unwrapped Arendal

 

Earlier Event: December 4
Stålmatboks XL
Later Event: December 6
Berbere på glass