Råvarene
joanie-simon-353427.png

Karriere

 
 
 

VI TRENGER DEG SOM FRIVILLIG!

Har du litt tid til overs og ønsker å hjelpe til å endre måten vi handler på? Råvarene søker alltid frivillige til å hjelpe til i butikken. Ta kontakt med oss på info@raavarene.com eller kom innom oss i butikken for en uforpliktende prat hvis du er interessert.

Vi er avhengig av frivillige for å kunne drive butikken med full aktivitet. 

HVA KAN DU GJØRE SOM FRIVILLIG?

Som frivillig hjelper du oss med alt vi har å gjøre, som å betjene og veilede kunder, ta i mot vareleveranser, fylle på dispensere og krukker, rydde i hyller,  prismerke varer, rydde og vaske i butikken og på lager.  Frivillige kan også hjelpe til med kurs og workshops, eventarbeid, delta på markeder og lignende hvor Råvarene har salgsbod.

Vi trenger også deg som kan ta ekstra ansvar i butikken, ved å ta hele dager fra åpning til lukking.
Vi jobber for tiden med å utvikle hjemmesiden vår med en nettbutikk der det skal være mulig å handle varer i store sekker (Bulk). Her trenger vi også både data- og matnerder til implementering av nettbutikk og integrasjon med et bra crm system, og skribent eller fotograf som har stor interesse for råvarer.  Vi hører gjerne fra deg!

HVA FORVENTER VI?

Du forplikter deg til å stille opp minimum tre timer hver uke i gjennomsnitt. Her inngår også arbeid utenfor butikken. Du sier fra hvis du ikke kan møte til avtalt tid. Vi skriver kontrakt med alle frivillige, og kontrakten sies opp skriftlig. 

HVA FÅR DU IGJEN?

  • 25% rabatt på alle varer du handler hos Råvarene
  • Kunnskap om økologiske og veganske varer.
  • Fremme en Zero Waste livsstil.
  • Innflytelse på innkjøp av nye produkter.
  • Sosialt miljø der du møter mange engasjerte mennesker.
  • Arbeidserfaring.
  • Arbeidsattest og referanse.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass hvor vi sammen kan endre måten vi handler på. Spørsmål vedrørende frivillig arbeid kan rettes til Anita Bui på telefon 976 38 942 eller til info@raavarene.com.

Vi ser frem til å møte deg.