Råvarene
caroline-attwood-301751.png

Rå Lab

 
 

Foto: Ada Miko

 

Rå Lab

Hvordan det startet

Rå Lab er en gruppe med sosiale entreprenører som har et problem med avfall, og gjør noe med det. Vi skaper en arena for hverdagshelten og fremmer initiativ som gagner vårt økosystem. Råvarene er vårt første prosjekt.

Råvarene_Tidslinje.jpg

På gründerreisen har vi møtt fantastisk dyktige mennesker og fått muligheter ved å tørre å tenke nytt. Dette har ført oss til finalen i forretningsplankonkurransen Venture Cup, pris for beste lokale folkefinansieringskampanje, blitt redaksjonssjefens favoritt i RAFF Designuke og case i det prestisjefulle Design Thinking-programmet.

F.v.: Hilde Øvreeide, Anita Bui, Anne Brit Martinsen og Monika Hartveit

F.v.: Hilde Øvreeide, Anita Bui, Anne Brit Martinsen og Monika Hartveit

I oktober 2018 feiret Råvarene sin 2 årsdag. To fantastiske år med Råvarene er bak oss, vi har møtt verdens beste kunder, leverandører, støttespillere og frivillige. 1. november fikk Råvarene nye eiere som vil drive butikken videre i samme gode ånd som før. Gründerene Anita Bui, Hilde Øvreeide og deleierene Morten Bui og Ramona Brekkhus spiller nå ballen videre. Vi gleder oss til fremtiden med et renere hav og mindre avfall som resultat av alle sin felles innsats.

7grunner var en folkefinansieringskampanje for å åpne Råvarene – din Zero Waste kolonial for etisk mat og emballasjefri handel. 

Se kampanjen vår på Kickstarter.

Ta kontakt

Send oss en forespørsel så får du et hyggelig svar.

Navn *
Navn