Råvarene
caroline-attwood-301751.png

Rå Lab

 
 

Foto: Ada Miko

 

Rå Lab

Hvordan det startet

Rå Lab er en gruppe med sosiale entreprenører som har et problem med avfall, og gjør noe med det. Vi skaper en arena for hverdagshelten og fremmer initiativ som gagner vårt økosystem. Råvarene er vårt første prosjekt.

På gründerreisen har vi møtt fantastisk dyktige mennesker og fått muligheter ved å tørre å tenke nytt. Dette har ført oss til finalen i forretningsplankonkurransen Venture Cup, pris for beste lokale folkefinansieringskampanje, blitt redaksjonssjefens favoritt i RAFF Designuke og case i det prestisjefulle Design Thinking-programmet. Videre har etablering og drift av Råvarene bygget opp Zero Waste-kompetanse. 

Med bakgrunn i økonomi og design har vi et solid grunnlag for å tilby gode og enkle løsninger for å minimere avfall.

Innovasjon

I Rå Lab bruker vi Design Thinking som er en praktisk, brukerorientert og prototype-drevet innovasjonsmetodikk, som tar for seg utfordringene i en organisasjon på nye og kreative måter. Dette kan være utvikling av nye produkter, tjenester, opplevelser, forretningsmodeller eller nye prosesser.

 

Vi tilbyr

Foredrag og workshops

Vi presenterer på eventer eller for virksomheter. Inspirer dine ansatte, studenter eller deltakere med tips til å leve et mer søppelfritt liv. Vi kan stå for skreddersydde Zero Waste workshop og innlegg  til store og små eventer. Eksempelvis deler vi mange gode tips og lager naturlig baderomsartikler for en renere hverdag.

Presentasjonen tilpasses publikum med et klart og konsist budskap med en humoristisk vri. Pecha Kucha, TEDxBergen, Bærekraftige Liv, Raff Designfrokost, Norwegian Crowdfunding Event og Karriere Med Mening.

Etablering

Om du drømmer om Råvarene i ditt nærområde og har en kremmer i magen hører vi gjerne fra deg. Vi har innsikt i finansiering, produktvalg, matoppbevaring, hygiene, retail, markedsføring og leverandører.

Hjelp til folkefinansiering

Vi tilbyr konsultasjon basert på egen gjennomføring og råd fanget opp fra The Nordic Crowdfunding Alliance for en helt rå folkefinansiering.

7grunner var en folkefinansieringskampanje for å åpne Råvarene – din Zero Waste kolonial for etisk mat og emballasjefri handel. 

Se kampanjen vår på Kickstarter.

Ta kontakt

Send oss en forespørsel så får du et hyggelig svar.
Vennligst spesifiser budsjett og tidsramme.

Navn *
Navn