Råvarene

Varer

 
 

VAREUTVALG

Hos Råvarene finner du et godt utvalg av tørrvarer; linser, bønner, korn, tørket frukt og et spennende utvalg av krydder. I hyllene har vi såpe, bambustannbørster, barberhøvler i stål, sesongens grønnsaker, lokalt smør og egg, og mye mer som er bra for kropp og sinn. Vi har også bokashi for hjemmekompost, matbokser, drikkeflasker, bomullsposer, kopper til gjenbruk, samt papirposer. 

Vi har også Bokashi, den populære komposteringsløsningen som er enkel, rask og uten ond lukt. 

1 kg bokashistrø holder i ca. 3 måneder til en familie på fire. Faktisk forbruk avhenger av størrelsen på husholdningen/ mengden matavfall. Holdbarhet er ett år fra pakkedato når strøet oppbevares mørkt, tørt og i romtemperatur/ ca. 18 grader.

Bestill bulk fra vårt utvalg

Her kan du se vårt vareutvalg for å planlegge din handletur til Råvarene. Ønsker du å bestille varer i bulk (store kvanta), fyll ut bestillingskjema under.

Vi jobber med å få alle varene inn på listen. Er det noe du savner spør oss gjerne!

Navn *
Navn
Finner du ikke varen du leter etter, så send inn ditt ønske her.
Her kan du spesifisere varene du vil bestille i tillegg til de valgte varene i listen over. Oppgi antall enheter som ønskes av varene.

Etter gjentatte forespørsler fra kunder, kjører vi i gang med forhåndsbestillng av bulkhandel (store kvanta). Ved bestilling kreves det forhåndsbetaling. Fyll ut skjema, så mottar du en faktura som må betales elektronisk innen 72 timer. Foreløpig blir det henting i butikk, men vi jobber med å få til utkjøring.

Vi tar forbehold om at lageret kan være tomt fra leverandør på grunn av sesongmessige årsaker.

Din informasjon vil aldri bli solgt eller gitt bort til en tredje part uten ditt samtykke.

 

Bokashi start-kit – 100 % resirkulert plast
2 bokashibøtter med tappekran, 1 kg bokashistrø, 1 stk. stapper til bokashibøtten,
1 stk. tappekopp for bokashivæske.

Mål: høyde 38 cm bredde 33 cm dybde 27 cm